Σύλλογος Αποφοίτων ΠΜΣ

Λίγα λόγια για το Σύλλογο…..

Ο Σύλλογος Αποφοίτων Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας (ΠΦΥ), ιδρύθηκε στη Λάρισα, μετά από γόνιμο διάλογο, αποφοίτων του Μεταπτυχιακού Προγράμματος με τους κ.κ. K.Γουργουλιάνη και Ε.Κοτρώτσιου και, με σκοπό να προάγει την σημασία του Μεταπτυχιακού Προγράμματος. Το ΜΠΣ συνδιοργανώνεται από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και το τμήμα Νοσηλευτικής του ΤΕΙ Λάρισας, και απευθύνεται σε επαγγελματίες υγείας που ασχολούνται με την ΠΦΥ.

Ο Σύλλογος έχει ως βασικό σκοπό την διάδοση της φήμης του ΜΠΣ, τη συνεχή αναβάθμισή του, καθώς και τη διαρκή προβολή των μελών του, τόσο σε επαγγελματικό όσο και κοινωνικό τομέα. Στους πρωταρχικούς στόχους του συλλόγου, συγκαταλέγονται, η εξασφάλιση της επικοινωνίας μεταξύ των μελών του και η ενασχόληση με διοικητικά ζητήματα που αφορούν στην εύρυθμη λειτουργία του, ενώ η διοργάνωση εκδηλώσεων κοινωνικού χαρακτήρα και ευαισθητοποίησης της ευρύτερης κοινότητας σε θέματα που άπτονται της πρωτοβάθμιας φροντίδας και πρόληψης.

Σύμφωνα με τα παραπάνω, γίνεται κατανοητό, ότι ο σύλλογος τίθεται στην διάθεση των νέων φοιτητών που εισάγονται κάθε χρονιά στο ΜΠΣ, αλλά και όσων έχουν αποφοιτήσει από αυτό και διαμορφώνεται έτσι ένας δίαυλος επικοινωνίας ανάμεσα σε όλους όσους εμπλέκονται σε αυτή την δημιουργική διαδικασία-φοιτητές, απόφοιτοι, καθηγητές, επαγγελματίες υγείας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με την Γ.Γ. του Συλλόγου, κα Δ.Παπαστεργίου d_papastergiou@yahoo.gr.

facebook