Διαγωνισμός ζωγραφικής και συγγραφής κειμένου

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΜΕ ΘΕΜΑ: 

«Κοιτάζοντας το μέλλον με τα μάτια ενός παιδιού»

Το Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας σε συνεργασία με την Πνευμονολογική Κλινική του Π.Γ.Ν.Λ., διοργανώνουν για 6η συνεχή χρονιά διαγωνισμό με τίτλο:

« Κοιτάζοντας το μέλλον με τα μάτια ενός παιδιού”

        Στο διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος όλοι οι Έλληνες – Κύπριοι πολίτες της Ελλάδας και του εξωτερικού είτε Ενήλικες ανεξαρτήτου Ηλικίας είτε ανήλικοι που συνυπογράφουν την αίτηση συμμετοχής οι γονείς τους.

     Σκοπός του διαγωνισμού είναι να δοθεί η ευκαιρία στους συμμετέχοντες να εκφραστούν είτε με κείμενα έως 5.000 λέξεων είτε να απεικονίσουν καλλιτεχνικά με τη «γλώσσα» της ζωγραφικής την ιδέα τους η οποία θα είναι βασισμένη στον τίτλο του φετινού διαγωνισμού. Στο διαγωνισμό μπορούν να συμμετέχουν και διαφορετικές μορφές όπως είναι φωτογραφία – κολάζ κ.α.

        Ο διαγωνισμός ξεκινά με την 1η ανάρτηση του (20 Φεβρουαρίου 2022) και καταληκτική ημερομηνία υποβολής των συμμετοχών είναι η 15η Ιουλίου 2022.

            Όλα τα έργα θα πρέπει να αποσταλούν με ηλεκτρονικό τρόπο και συγκεκριμένα στο email i.ch.lampropoulos@gmail.com, όπου και θα λαμβάνεται απαντητικό email για την επιβεβαίωση παραλαβής.

     Τα έργα που θα υποβληθούν θα πρέπει να συνοδεύονται οπωσδήποτε από την αίτηση συμμετοχής των υποψηφίων η οποία βρίσκεται αμέσως μετά τους όρους συμμετοχής. Η υπογραφή και υποβολή της συμπληρωμένης αίτησης συμμετοχής (είτε ολογράφως ηλεκτρονικά) δηλώνει την πλήρη αποδοχή των όρων του διαγωνισμού και δηλώνεται από τον/την υποψήφιο/α η έγκριση επεξεργασίας των στοιχείων του για τους λόγους του διαγωνισμού, αποστολή email, σχετικών με το διαγωνισμό ή και μελλοντικούς διαγωνισμούς.  Δεν υπάρχει περιορισμός συμμετοχών.

            Με την υποβολή των έργων οι υποψήφιοι συναινούν για την έκδοση ηλεκτρονικού βιβλίου (eBook) καθώς και με την αναγραφή των στοιχείων τους. (Εάν κάποιος δεν επιθυμεί να αναγραφεί το ονοματεπώνυμο του στο eBook καλείται να το αναγράψει στο αντίστοιχο πεδίο της αίτησης).  Το eBook θα διατίθεται δωρεάν και θα είναι αναρτημένο στην σελίδα του μεταπτυχιακού προγράμματος (http://acare.med.uth.gr/ανακοινώσεις/). Στην ίδια ηλεκτρονική διεύθυνση βρίσκονται και τα προηγούμενα ebook.

             Όσο αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά των κειμένων που θα υποβληθούν θα πρέπει να είναι σε έγγραφο word. Εάν κάποιος δεν επιθυμεί να αναγραφεί το ονοματεπώνυμο του στο eBook καλείται στα στοιχεία συγγραφέα να αναγράψει την λέξη «άγνωστος». Συστήνεται αν τα κείμενα αφορούν πραγματικές καταστάσεις να μην αναφέρονται τα αληθή ονόματα τυχόν συμμετεχόντων για περιγραφές καταστάσεων.

            Όσο αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά των έργων σε πρώτη φάση ζητείται να στείλετε σε μορφή jpg αρχείου το έργο σας.

            Εάν επιθυμείτε να συμμετέχετε με άλλο τρόπο παρακαλούμε επικοινωνήστε με το email για να σας ενημερώσουμε για τα τεχνικά χαρακτηριστικά.

            Η Οργανωτική Επιτροπή του διαγωνισμού ορίζεται από την Διοίκηση του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών και μπορεί να απαρτίζεται από Καθηγητές του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, Ακαδημαϊκούς Υποτρόφους, Υποψήφιους Διδάκτορες,  Καλλιτέχνες, Εκπαιδευτικούς Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης,  Εκπροσώπους Φοιτητών ή Αποφοίτων του Μεταπτυχιακού Προγράμματος. Για την έκδοση του ηλεκτρονικού βιβλίου eBook δεν θα γίνει βράβευση συγκεκριμένων έργων και όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν Τιμητική Διάκριση την ώρα της παρουσίασης του ηλεκτρονικού βιβλίου η οποία θα λάβει χώρα στην πόλη του Βόλου στο Ετήσιο Συνέδριο Πνευμονολογίας της Πνευμονολογικής Κλινικής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, όπου και θα ενημερωθείτε σε δεύτερο χρόνο!

Για όσους συμμετέχοντες δεν καταφέρουν να παρευρεθούν στην παρουσίαση του eBook και την τελετή απονομής των Τιμητικών Διακρίσεων ο τρόπος αποστολής τους θα είναι μέσω email.

Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται στο e-mail: i.ch.lampropoulos@gmail.com

Ο Δ/ΝΤΗΣ του ΔΠΜΣ
Αναπλ. Καθηγητής Σωτήριος Ζαρογιάννης
Ο Δ/ντης της Πνευμονολογικής Κλινικής του Π.Γ.Ν.Λ.
Καθηγητής  ΚΙ Γουργουλιάνης